Bienvenidos a nuestro blog

Obrim convocatòria per al Graffitext

Graffitext, projecte artístic de Marcos Xalabarder (Escritura en Vivo) becat per la Fundació Carulla, obre a l’abril la seva convocatòria de participants.

Què és Graffitext?

És un taller d’escriptura improvisada i una acció artística al carrer, una cosa darrera l’altra.

El taller, d’una banda, proporciona eines per improvisar i expressar amb la paraula tot el que portem a dins individualment i col.lectiva. Apendràs a escriure en equip, a gaudir de les nostres ‘joguines literàries’ i a compartir els teus sentiments i pensaments davant un teclat.

L’acció artística consistirà en un esdeveniment a una localització secreta del Poble Nou on projectarem als murs la nostra versió del graffiti feta amb paraules improvisades al teclat. Música en viu, DJ, VJ i poesia ens acompanyaran. Entre totes, farem un gran espectacle d’expressió personal i col.lectiva.

Si has estat en algun dels nostres esdeveniments o has vist alguna foto o video sabràs com de xulo pot ser.

La participació en aquest taller i esdeveniment és totalment gratuïta gràcies a la Beca SOS Cultura de la Fundació Carulla i a la col.laboració del Centre de Joves Can Ricart.

Els tallers començaran el 8 de maig i seràn tots els dimecres de 19:00 a 20:30h al Centre de Joves Can Ricart (Poble Nou), fins el 29 de maig. L’esdeveniment es farà al juny o juliol al barri del Poble Nou.

Cal inscriure’s abans del 23 d’abril! Corre que encara queden places!

Et pots inscriure a través d’aquest formulari.

Qui pot participar?

Graffiti textual està obert a tothom, però ens agradaria que participés gent jove, entre els 16 i els 29 anys. Creiem que la diversitat en edats també és important.

Només cal que tinguis motivació, que t’agradi escriure -tan se val com creguis que ho fas- i que tinguis coses per expressar. Ens interessa el que tens a dir!

Inscriu-te ara i participa:

Mitjançant en següent formulari confirmes que vols:

  • Formar part del projecte GRAFFITEXT
  • Assitir al Taller gratuït de 4 dies amb el col.lectiu Escriptura en Viu
  • Participar en la performance artística al carrer amb escriptura, música i dibuix en viu.
  • Connectar amb tu i amb altres persones i crear en equip.
  • Expressar-te lliurement i deixar anar la teva paraula.

Un cop hagis omplert i enviat el formulari de sota, ens posarem en contacte amb tu. Les places són limitades i cerquem treballar amb gent motivada!

Recorda que no farem servir les teves dades per res més que per contactar-te amb motiu del Graffitext, després les esborrarem.

Pots llegir més informació en aquesta página

O bé, pots anar directament al formulari d’inscripció a través d’aquest botó:

Deja un comentario

BÚSQUEDA